Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin Elon Musk Son

Dogecoin Elon Musk Son. Dogecoin, kripto piyasasının geri kalanıyla birlikte sert bir şekilde yükselerek yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Harry potter serisinin yazarı jk rowling'in btc.

Elon Musk Yine DOGE Fiyatlarına Müdahil Oldu - Koin Times
Elon Musk Yine DOGE Fiyatlarına Müdahil Oldu - Koin Times from kointimes.net
Döndüğü gibi dogecoin insanların kripto parasıdır şeklinde twit atan musk'ın twitinden sonra kripto para birimi dogecoin fiyatları birkaç saat içerisinde yüzde 68 arttı. İş adamı elon musk'ın dogecoin'e ait tweeti ile kripto para piyasalarını etkiledi. Musk tweeted doge without further comment, which was similar to his comment in december that also had a big price impact.

0.008 dolar seviyelerinde dolaşan kripto para birimi.

Tesla ceo elon musk trolled the crypto community once again with a tweet about dogecoin as doge price reacts upward. Elon musk'ın yaptığı paylaşımlar ile doge, ocak ayından bu yana hızla değer kazandı. Elon musk, dogecoin (doge) kripto para biriminin ceo'su olduğunu açıkladı ve doge yükselişe geçti. Ancak bitcoin'in ani yükselişinin yanı sıra son günlerin en çok ilgi çeken bir başka olayı ise kesinlikle dogecoin (doge) ve spacex ile tesla'nın ünlü ismi elon musk'un arasında yaşananlar.